Interview met FXmedia Marloes Mittendorf (Digital Project Manager)

Prev

SEMpeople werkt al enige tijd voor digital bureau (Live & Digital) FXmedia gevestigd in hartje Utrecht. Een digital bureau 7,5 jaar geleden gestart. FX is begonnen als creatief productiehuis en inmiddels specialiseert FX zich in het verdienen van aandacht voor de boodschap in digitale tijdperk en tijdens live-events. SEMpeople zoekt voor FXmedia 2 Digital Project Managers en om meer inzicht te krijgen in de rol van Project Manager en hoe leuk het werken is bij FXmedia heeft Marjolein van SEMpeople Marloes Mittendorf geinterviewd. Marloes is 2 jaar geleden door SEMpeople geplaatst in de functie van Digital Project Manager bij FXmedia.

Hoe zou je de cultuur omschrijven bij FXmedia? 
Saamhorigheid, familiegevoel, knus, en no nonsense. FX kenmerkt zich als een platte organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, vertrouwen en verantwoordelijkheid. We organiseren als medewerkwers borrels en gaan elk jaar met elkaar naar de Maliebaan kermis (in de straat waar FX is gevestigd). Tevens worden er bijv. interne dart / Wii / tafeltennis toernooien georganiseerd maar ook de Zwarte Piste (een kroegentocht door Utrecht) vindt elk jaar plaats. On top of that het jaarlijkse weekend weg in september met alle collega’s (Ibiza, Mallorca).

Wat voor type mens is een Project Manager bij FX?
Niet lullen, maar poetsen. Dienstverlenend. Nee zeggen doe we niet. Service staat hoog in het vaandel. Er is een enorme gunfactor bij collega’s onderling. We doen het voor elkaar. Loyaal  en verantwoordelijkheid is key bij ons. Vakantiedagen zijn ongelimiteerd. Als je op vakantie gaat dan vraag je vrij bij je collega’s. Je bepaalt zelf wanneer je een vrije dag hebt in overleg met je team. En hoeveel. Of hoe laat je ’s ochtends binnen bent. We hebben zo min mogelijk regels en zo veel mogelijk vertrouwen in elkaar. We geloven dat als je de vrijheid hebt om je werk op je eigen manier te doen, je dan ook goed werk kunt maken. Dat betekent ook dat FXmedia goed werk van je verwacht. Er werken zelfstandige, creatieve mensen met grote liefde voor het vak.

Wat kenmerkt FXmedia?
Projecten wisselen af van digital of events. De service en de creatieve manier van werken/ op niet traditionele wijze / denk buiten de gebaande paden. Wat je ziet en hoort dat is waar FX zich mee bezig houdt voor de klant. FX specialiseert zich met FX Digital in het verdienen van aandacht in het digitale tijdperk en met het tweede label  FXLive doen ze ditzelfde middels live events voor klanten als HEINEKEN, Tata Steel, PostNL en Deloitte.

Posted on juli 23, 2017