kandidaten-sempeople

Wat kan SEMpeople voor jou betekenen?

Ben jij een (online) marketing professional en op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek je een bureau dat actief met je meedenkt, luistert en adviseert naar wat jij echt belangrijk vindt in de creatieve branche? Dan is SEMpeople het bureau voor jou! In de creatieve branche is het voor onze opdrachtgevers van groot belang dat zij mensen vinden die achter hun product en de organisatie staan. Wij bemiddelen kandidaten niet alleen omdat ze passie hebben voor het vak, maar ook juist omdat ze passie hebben voor het product en de organisatie. Bovendien hebben wij bij elkaar meer dan 10 jaar succesvol ervaring met het bemiddelen van functies bij start-ups tot aan gevestigde organisaties binnen ons werkveld.

Ons streven is om jou zo goed mogelijk te helpen aan de vervolgstap in je carrière. Een stap waar je op langere termijn goed op je plek zit. Dat is onze missie. Wil je weten wat het actuele aanbod is van onze vacatures? Neem dan direct contact met ons op.

Bij een vacature zoeken wij als eerste in ons eigen netwerk en niet al onze vacatures staan op de website. Schrijf je daarom bij ons in. Geef hierbij duidelijk aan welke ervaring je hebt, waar je naar op zoek bent en probeer zoveel mogelijk gegevens, voorkeuren en wensen in te vullen. Dit stelt ons in staat je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je kunt je inschrijving vereenvoudigen door je CV te uploaden.

Voornaam *

Achternaam *

Telefoon nr.*

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

CV oploaden

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze
nieuwe vacatures en laatste
nieuws. Schrijf je nu in!

Jouw emailadres

CONTACT

SEMpeople
Naarden
KVK: 30449596
info@sempeople.nl

pinterest instagram  Linkedin twitter