opdrachtgevers_SEMpeolple
digital_marketing_sempeople

INTERIM SEMPEOPLE FLEX

Voor invulling van (tijdelijke) interim functies op het gebied van (online) marketing en ben je bij SEMpeople Flex aan het juiste adres.

Ben je op zoek naar een interim professional met marketing, communicatie of online expertise voor uitbreiding van of ondersteuning bij een project of team? Heb je op korte termijn behoefte aan een interim-manager marketing, projectmanager of een digital lead?

Wij hebben professionals in ons netwerk, zowel op managementniveau als op specialistisch of uitvoerend gebied, waaronder: SEO/ SEA specialisten, e-mail marketeers, social media marketeers, community managers, online marketeers, online projectmanagers, campaign managers, content managers, conversie specialisten etc. Door te werken met interim professionals maak je optimaal gebruik van de flexibele schil die SEMpeople Flex biedt, waardoor je organisatie aan slagkracht wint. Bovendien hoef je niet zelf op zoek naar gekwalificeerde mensen en haal je snel en zonder risico ervaring en talent in huis.

Voor onze interim bemiddeling brengen wij een bemiddelingsfee over het uurloon in rekening bij de kandidaat.

Heb je interesse in een flexibele kracht van SEMpeople Flex en wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met Gitte of Marjolein.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze
nieuwe vacatures en laatste
nieuws. Schrijf je nu in!

CONTACT

SEMpeople
Zwarteweg 10
1412 GD Naarden
KVK: 30449596
info@sempeople.nl

pinterest instagram  Linkedin twitter