opdrachtgevers_SEMpeolple
digital_marketing_sempeople

ONZE WERKWIJZE

Voor invulling van functies op het gebied van (online) marketing en ben je bij SEMpeople aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot en exclusief netwerk van kandidaten die op zoek zijn naar een uitdagende baan binnen deze vakgebieden. Wij zijn altijd op zoek naar het maken van de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Wij hebben passie voor ons vak en weten dit te vertalen in concrete en doelgerichte oplossingen. Wij werken graag voor bedrijven die op zoek zijn naar talent en naar een visie op (online) recruitment.

We werken nauw en intensief met je samen om snel de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. SEMpeople hanteert een adequate en efficiënte procedure, waarbij we door snel te schakelen de juiste match proberen te maken. SEMpeople werkt als het mogelijk is graag exclusief, op basis van ‘no cure, no pay’ en met een garantietermijn. Mocht een kandidaat binnen deze termijn willen of moeten vertrekken, dan zoeken wij kosteloos een nieuwe kandidaat voor de opdrachtgever.

Als opdrachtgever benieuwd wat SEMpeople voor je kan betekenen. Kom direct met ons in contact en bel of email ons gerust voor informatie.