opdrachtgevers_SEMpeolple
digital_marketing_sempeople

UITZENDEN SEMPEOPLE FLEX

Voor invulling van (tijdelijke) functies op het gebied van (online) marketing en ben je bij SEMpeople Flex aan het juiste adres.

In vakantieperioden, bij ziekte van vast personeel of bij pieken in het werkaanbod, kun je op zoek zijn naar tijdelijk personeel. Wij bieden daarom de mogelijkheid aan opdrachtgevers om met uitzendkrachten te werken. SEMpeople Flex richt zich op verschillende vakgebieden binnen online marketing waaronder: SEO/ SEA specialisten, e-mail marketeers, social media marketeers, community managers, (online) marketeers, (online) projectmanagers, campaign managers, content managers, conversie specialisten etc.

Voor het inzetten van flexibele uitzendkrachten betaal je een vast tarief per uur. In dit uurtarief zijn het bruto salaris, werkgeverslasten, reserveringen voor vrije dagen, vakantiedagen en de bemiddelingsfee van SEMpeople Flex verwerkt. De reiskosten en eventuele onkosten vergoedingen zijn niet opgenomen.

Het inlenen van flexibele uitzendkrachten via SEMpeople Flex is een goede tijdelijke oplossing. Hierdoor beschik je over flexibele medewerkers, bespaar je kosten, voorkomt je administratieve werkzaamheden en verminder je risico’s.

Onze uitzendkrachten worden verloond door About Payrolling & Services, erkend bij de Stichting Normering Arbeid (NEN 4400-1) en aangesloten bij de Algemene Bond van Uitzendbureaus.

Heb je interesse in een flexibele kracht van SEMpeople Flex en wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met Gitte of Marjolein.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze
nieuwe vacatures en laatste
nieuws. Schrijf je nu in!

Jouw emailadres

CONTACT

SEMpeople
Zwarteweg 10
1412 GD Naarden
KVK: 30449596
info@sempeople.nl

pinterest instagram  Linkedin twitter