Maak kennis met ons recruitmentbureau

SEMpeople is informeel en creatief. Eerlijk en betrokken. Persoonlijk en serieus. Maar bovenal de plek waar jij jouw toffe nieuwe baan vindt. Niet het zoveelste onbeduidende recruitmentbureau, maar een specialist op het gebied van marketing en insider in de creatieve industrie. Maak kennis met onze werkwijze en laat je overtuigen.

Elke seconde telt

Als jij je inschrijft bij een recruitmentbureau wil je geen twee weken wachten op een telefoontje. Jij staat te trappelen om aan de slag te gaan. Dat komt goed uit, want wij kunnen niet wachten om jou te matchen met aan de leukste marketingbureaus van Nederland. We bellen daarom zo snel mogelijk voor een afspraak. Vaak al op de dag van inschrijving.

Leer ons kennen

Ons team zet alles op alles om jou zo snel mogelijk aan een creatieve marketingvacature te helpen. Oprichter Gitte werkte jarenlang voor grote namen in de werving- en selectiewereld. Plezier is daarbij haar grootste drijfveer. Kom dus gezellig langs en vertel over jouw passie, energie en creativiteit. Dan vinden wij een baan die precies bij jou past.

Wij bakken de appeltaart warm

Noem het ouderwets, maar wij spreken je eerst graag persoonlijk. Daarbij vinden we Facetime of Skype trouwens ook een perfecte tool. Zo beoordelen we nauwkeurig wie jij bent en waar je naar zoekt. Een baan gevonden? Wij vieren het met verse appeltaart. Die wordt vaak nog warm aan de deur bezorgd.

Vertrouw op ons recruitmentbureau en vind een marketing vacature die bij jou past.

House of Marketing Recruitment heeft diverse vacatures in de marketing voor jou klaarstaan. Of je nou junior, medior of senior bent. Wij werken met grote namen als, maar ook met fijne bedrijven om de hoek. Schrijf je in voor een creatieve en inspirerende werkomgeving.
House of Marketing Recruitment heeft een ruim netwerk aan interim professionals in de marketing. Zeker bij een tijdelijke opdracht is het belangrijk dat een werknemer snel zijn draai vindt en het verschil maakt. Wij zorgen daarom voor een kracht die niet alleen matcht qua cv, maar ook qua karakter.
Werving en selectiebureau House of Marketing Recruitment specialiseert zich in vacatures voor de marketingbranche. Wij zijn down to earth, hebben een ruime dosis ervaring en blijven betrokken en realistisch. Laat jouw medewerkers passen bij het organisatieverhaal.

Gitte Bosma

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram