Professioneel en accuraat

★★★★★
5 5 1
Smart Internet Media werkt al een aantal jaren met SEMpeople en daar zijn wij erg tevreden over én blij mee. SEMpeople heeft al diverse kandidaten bij Smart Internet Media geplaatst, met veel succes!

Fijne samenwerking!

★★★★★
5 5 1
Dankzij SEMpeople heb ik nu een onwijs leuke baan als Jr. Accountmanager bij Funda! De samenwerking met Gitte verliep heel prettig en persoonlijk. Ik kan SEMpeople iedereen aanraden!

Top sport!

★★★★★
5 5 1
Dankzij Gitte die heel goed in zag dat ik een match made in heaven was voor mijn nieuwe functie, heb ik nu een ontzettend leuke baan bij Le Champion (een grote sport evenementen organisator). Vanaf het eerste contact was er direct een klik en die is niet geëindigd nadat het contract gesloten was. Ik kan SEMpeople iedereen aanraden voor wanneer je een echte persoonlijke touch zoekt!

Heel blij met mijn baan!

★★★★★
5 5 1
Dankzij jullie heb ik nu een super leuke baan gevonden!

Super geholpen!

★★★★★
5 5 1
Gitte heeft mij een geweldig leuke baan als Content Manager bezorgd bij IEXmedia. Toen ze mij benaderde was ik kritisch, maar door haar prettige en persoonlijke manier van werken was ik al snel om. En haar betrokkenheid stopt niet op het moment dat je een baan hebt. Ook daarna staat ze voor je klaar. Echt heel fijn!

Echte aanrader!

★★★★★
5 5 1
Dankzij Gitte ben ik nu werkzaam binnen New Market, een mode agentschap dat super goed bij mij past. Gedurende het sollicitatie proces heeft Gitte mij super goed geholpen, altijd op de hoogte gehouden en is zelfs nadat ik de baan gekregen had contact blijven houden. Ze is oprecht geïnteresseerd en wilt het beste voor jou en je werkgever. Ik kreeg zelfs in mijn eerste week een taart bezorgd op mijn werk, hoe leuk! Gitte onwijs bedankt voor je hulp!

Betrokken en prettig!

★★★★★
5 5 1
Via Gitte ben ik sinds deze week werkzaam als Junior Media Advisor bij Pulse Media Group, een baan waar ik ontzettend blij mee ben. Het persoonlijke advies, de betrokkenheid (onder andere door de leuke succes-wens smsjes) en de prettige samenwerking maken SEMpeople tot een absolute aanrader!

Enthousiasme

★★★★★
5 5 1
Het enthousiasme en de professionaliteit die deze website uitstraalt, maakt SEMpeople helemaal waar in de praktijk. Gitte heeft veel kennis van de markt en is een waardevolle partner voor zelfstandige online marketeers. Dankzij hen heb ik als product owner een nieuwe website mogen realiseren voor SRA accountantskantoren.

Heel erg bedankt!

★★★★★
5 5 1
SEMpeople is een uniek recruitment bureau waar echt de tijd voor je genomen wordt. Ik heb gesproken met Gitte, een super enthousiaste dame met veel mensenkennis en een enorm enthousiasme. Er wordt de tijd voor je genomen (volgens mij heb ik er bijna twee uur gezeten), interesse in je getoond en met je meegedacht. Daarnaast kreeg ik in de eerste werkweek een taart bezorgd om mij te feliciteren met mijn nieuwe functie. Kortom een persoonlijke aanpak en van a tot z goed begeleidt. Nogmaals bedankt voor de toffe functie en kom snel eens langs voor een kop koffie bij GIMEG!

De aanhouder wint

★★★★★
5 5 1
Ikzelf en Gitte hebben een lange adem nodig gehad in een traject waarbij er voor mij een nieuwe functie binnen Fjuze werd gecreëerd. Dit heeft een aantal maanden in beslag genomen en Gitte heeft dit traject op een zeer prettige manier begeleid.

Betrokken

★★★★★
5 5 1
Gitte heeft mij met veel enthousiasme, betrokkenheid en professionaliteit geholpen naar een nieuwe uitdaging bij WPG Media. Het was een genoegen om met haar te werken. Ik kan SEMpeople iedereen aanraden! 1925

Professioneel en persoonlijk

★★★★★
5 5 1
SEMpeople heeft mij op een hele prettige manier voorgesteld bij mijn huidige werkgever de Vrije Academie. Het verschil qua inleving en persoonlijke benadering met andere recruiters was groot. Gitte voelde feilloos aan welke informatie ik nodig had voor een eerste sollicitatiegesprek om me zeker te voelen en goed voor de dag te komen. En de match is heel goed! Ik wil hier nooit meer weg! (Maar mocht dat toch zo zijn, dan bel ik haar direct om me te helpen een nieuwe baan te vinden.)

Voeg hier jouw review toe.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content