februari 6, 2017

SEMpeople gaat een Talent Pool oprichten

TALENT POOL

SEMpeople gaat starten met een Talent Pool. Vanuit deze Pool willen wij kandidaten duurzaam gaan begeleiden naar hun volgende stap. Ook al zit je op dit moment helemaal lekker in jouw baan of ben je net geplaatst door ons dan kan het heel goed zo zijn dat er een dag komt dat jij iets anders wil of dat het bedrijf gaat reorganiseren en je noodgedwongen op zoek moet gaan naar een nieuwe baan.

Wat voor kandidaten zitten er in de Talent Pool?
Wij zullen de komende tijd voor verschillende doelgroepen een Talent Pool op gaan bouwen. In deze verschillende Pools komen kandidaten te zitten met een zelfde soort profiel en met dezelfde soort wensen en voorkeuren. Zo kunnen wij heel gericht vacatures versturen die voldoen aan de eisen van de kandidaten.

Is deze Talent Pool alleen voor kandidaten van SEMpeople?
In deze Talent Pool kunnen zowel kandidaten van SEMpeople komen als kandidaten die worden aangedragen door anderen. Dus als jij iemand kent die hiervoor in aanmerking komt dan kun jij zijn of haar gegevens sturen of die persoon stuurt het zelf.

Hoe kom ik in deze Talent Pool?
De komende tijd gaan wij dit soort mailings versturen. In deze mailings zullen we goed beschrijven wat voor Talent Pool wij gaan opbouwen en wat voor soort kandidaten zich kunnen aanmelden. Ook geven wij aan hoe je anderen kunt aanmelden. Je kunt dus je vast opgeven voor de volgende stap die je wilt maken of als je eens een ander soort bedrijf wil zien.

Wat is het voordeel?
Je ontvangt gericht vacatures want SEMpeople weet precies wat je zoekt. Als je al eerder kandidaat bent geweest dan hoef je niet helemaal weer door die eerste screening. Je kunt zo ervoor zorgen dat je duurzaam inzetbaar bent en blijft en je werkt gericht aan jouw loopbaan. Verder hoef je niet steeds bij elke nieuwe stap zelf op zoek er wordt immers voor jou gezocht!

Wat voor talenten zoeken wij?

De eerste Talent Pool die wij gaan opzetten is voor gepassioneerde SEO en SEA specialisten die minimaal 1 tot maximaal 3 jaar werkervaring hebben. Het volledige profiel kun je opvragen bij SEMpeople.

Deze talenten willen graag werken voor de creative industry zoals reclame, media en online marketingbureaus,  e-commerc, retail of voor fashionbedrijven.

Hoe kom ik in deze Talent Pool?

Herken je jezelf of herken je iemand anders in jouw omgeving? Geef je op voor de SEA / SEO Talent Pool!

Stuur een mail naar info@sempeople.nl en geef daarbij aan voor welke Talent Pool je in aanmerking wil komen. Stuur ook jouw meest recente CV mee zo hebben we altijd de meest recente gegevens van jou.

Wanneer je iemand anders kent, mail dan de contactgegevens dan zullen wij zelf contact opnemen met dit talent!

Voor vragen, neem gerust contact op!

TEAM SEMPEOPLE

 

Geen categorie
Share: / / /
Nieuwsbrief