SK-Sempeople-20151029-01-office-over-ons-01

OVER ONS

Est. 2014

Sinds 2014, is SEMpeople het bureau, vanaf de grond opgebouwd en gericht op iedereen met ambities in online marketing in de creatieve branche; kandidaten op zoek naar uitdagende vacatures, bedrijven op zoek naar talent en naar een visie in de (online) recruitment. Een jong bureau, maar met ervaren consultants: samen hebben we inmiddels meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van recruitment zowel aan klant- als bureauzijde. Onze ervaring en onze talenten zijn complementair, dus samenwerking lag voor de hand.

Plezier! Naast hard werken hebben we ook ontzettend veel plezier in ons vak. We brengen onze sterke visie op (online) recruitment en onze goede ideeën met veel enthousiasme over. Hierdoor is de samenwerking met kandidaten en opdrachtgevers naast constructief vooral ook meestal héél leuk.

SEMpeople vervult (online) marketing vacatures in de creatieve branche.
SEMpeople beschikt over een betrokken en exclusief netwerk van ambassadeurs in (online) marketing waarmee we niet alleen de meest getalenteerde kandidaten bereiken, maar ook toegang hebben tot gerenommeerde bedrijven.
SEMpeople maakt gebruik van de tooling van nu in combinatie met een sterk eigen netwerk.

WERKWIJZE

Wij onderscheiden ons door een resultaat- en mensgerichte aanpak en directe en open communicatie. Vanuit onze ervaring binnen het vakgebied zijn wij in staat een diversiteit aan functies te matchen op verschillende niveaus. Het allerbeste kunnen we uit de voeten op de vakgebieden (online) marketing.

Wij komen graag langs om een goed beeld te krijgen van de organisatie, de functie en het type kandidaat dat men zoekt. Op basis van ons gesprek, stellen wij een functieprofiel/ vacaturetekst op en zoeken we binnen ons netwerk naar geschikte kandidaten. Voordat wij een kandidaat voorstellen, screenen wij de kandidaten op competenties, werkmentaliteit en persoonlijkheid in een kennismakingsgesprek. Daarnaast checken wij altijd referenties.

Hebben wij de juiste kandidaat gevonden? Dan stellen wij deze zo snel mogelijk voor bij onze opdrachtgever.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze
nieuwe vacatures en laatste
nieuws. Schrijf je nu in!

Jouw emailadres

CONTACT

SEMpeople
Naarden
KVK: 30449596
info@sempeople.nl

pinterest instagram  Linkedin twitter