Jouw vacature in de marketing vind je bij SEMpeople

Slimme marketing overtuigt tot op de pixel. Jij kunt niet wachten om jouw steentje hieraan bij te dragen en SEMpeople helpt je het liefst vandaag nog. Geen mooie praatjes, maar handen uit de mouwen. Wij zeggen wat we denken en doen wat we beloven. Schrijf je in en vind snel de baan die bij jou past.

Marketing vacatures op alle niveaus

Van junior tot senior: via SEMpeople vind je de perfecte baan. Wij zoeken kampioenen die graag aan de slag willen in een creatieve en inspirerende omgeving. Van contentmanager tot senior online marketeer en van interim opdracht tot vast dienstverband. In onze poule zit altijd wel een marketing vacature die jou op het lijf geschreven is.

Wij houden je niet aan het lijntje

Tenzij je hiermee de telefoonlijn bedoelt, want vaak bellen we je al op de dag van inschrijving om een afspraak te plannen. Jij bent meer dan alleen jouw cv dus leren we je graag persoonlijk kennen. Een gesprek met jou helpt ons om een betere match te leggen met de opdrachtgever. Zo ga jij voortaan fluitend naar jouw werk.

Ouderwets op de koffie

Hoewel we soms ook een online date plannen via Skype of Facetime, drinken we toch het liefst een bakje koffie (of thee) met je. Bij een geschikte match trakteren we op gebak. En mochten we onverhoopt niets voor je kunnen betekenen, dan vertellen we het eerlijk.

Niet iedere marketeer is hetzelfde. Wij kijken verder dan jouw cv en de bullets van een vacature en zorgen voor de perfecte match.

Wij kijken verder dan jouw cv en de bullets van een vacature en zorgen voor de perfecte match.