De voordelen van een werving en selectiebureau

De kracht van een goed verhaal is waar de marketingbranche op draait. Een advertentie bereikt de doelgroep pas als de boodschap perfect aansluit. Voor jouw medewerkers is het niet anders. Zij zijn onderdeel van jouw organisatieverhaal. Pas als hun visie in lijn ligt met die van het bedrijf, benut je het volle potentieel. Ons werving en selectiebureau zoekt daarom de marketingkandidaat die perfect bij jouw vacature past.

Een vacature uitzetten via ons werving en selectiebureau

Het kost tijd om een goede kracht te vinden. Tijd die veel bedrijven niet hebben. De dagelijkse business gaat immers door. SEMpeople neemt deze taak graag uit handen. We raadplegen onze eigen kandidaten poule en zetten de vacature uit via diverse kanalen. Tussendoor houden we jullie constant op de hoogte van onze vorderingen, ook als de perfecte match nog even op zich laat wachten . Gelukkig levert ons netwerk vaak snel een geschikte kandidaat op.

SEMpeople richt zich op (online) marketeers, e-mail marketeers, social media marketeers, strategen, community managers, SEO en SEA-specialisten, (online) project managers, campaign managers, content managers, conversie specialisten en nog veel meer. Kijk eens rond en vind een baan die bij je past, van instapniveau tot seniorlevel.

Het DNA van jullie bedrijf

Onze enthousiaste kandidaten staan te trappelen om aan de slag te gaan. Door middel van persoonlijke gesprekken en een gedegen referentiecheck maken wij alvast een voorselectie. Ook komen we eerst bij jullie langs om sfeer te proeven en een goed beeld te krijgen van de organisatiecultuur. Zo weten we zeker dat niet alleen de hoofdlijnen, maar ook de details van het verhaal volledig matchen.

Lange termijn relaties

Des te langer wij samenwerken, des te minder je ons hoeft te vertellen. We leren jouw bedrijf steeds beter kennen en weten precies hoe de sollicitatieprocedure in elkaar steekt. Ons werving en selectiebureau vult jouw vacature vrijwel altijd in. En mocht het een keer niet lukken, dan zijn we daar ook eerlijk over en is dat ons verlies. No cure, no pay.

Bespaar tijd en vind de perfecte kandidaat via ons werving en selectiebureau.